Deze website gebruikt cookies om uw bezoekervaring te verbeteren.
Klik op akkoord om verder te gaan:
WhatsApp Chat
met
ons!
Polijsten
vanaf € 9,-
per m2!
Bel direct 06 2449 2668
✓ Echt vakmanschap   ✓ Landelijke dekking   ✓ Vrijblijvende offerte   ✓ 25+ jaar ervaring   ✓ Stofvrije werkwijze   ✓ Gratis proefstuk
Facebook Instagram WhatsApp

Vloeronderhoud van A tot Z

Natuursteen vloer vies en beschadigd

Dat kan een klant natuurlijk zelf ook wel zien, dat de natuursteen vloer vlekkerig en dof is, dat er krassen in zitten en dat vuil in de voegen trekt. Zelf aan het werk met emmer en dweil helpt dan niet meer. Dus op zoek naar een specialist in vloeronderhoud voor een passende oplossing.


Vloerspecialist met kennersoog

Voor wij daadwerkelijk aan de slag gaan bij een klant met groot onderhoud van de natuursteen vloer is er al een en ander gebeurd. Na het eerste contact gaan wij de vloer bekijken en stellen we nauwkeurig vast om wat soort natuursteen het gaat, want dat speelt een cruciale rol in de behandeling. Met de klant bespreken we de opties voor behandeling, afhankelijk van de mate van slijtage en vervuiling: wat is goed voor de vloer en wat vindt de klant mooi (bijv. qua glans) en nodig (bijv. qua impregneren)? De meeste klanten kiezen voor herstel in de originele staat. 


Vloeronderhoud met een glimlach

Op de afgesproken dag treden we aan met onze machines en dan gaat het snel! Eerst de vloer  grondig reinigen is vaste prik. Dan eventueel polijsten (glansherstel) of kristalliseren (toplaag verharden) en desgewenst impregneren (bescherming). En dat alles gewoonlijk in één dag. Resultaat zonder uitzondering weer een mooie vloer en tevreden klant (zie onze referenties). Voor wij de deur achter ons dichttrekken rest nog één ding: het advies aan de klant over het dagelijks onderhoud om de natuursteen vloer lang in topvorm te houden. Eind goed, al goed!


Tip

Weet je niet (meer) hoe jouw natuursteen vloer er in goede staat uit kan zien? Wij kunnen een proefstukje onder handen nemen om je het resultaat van ons vloeronderhoud op maat te tonen. Vloer erg versleten? Je gelooft je eigen ogen niet!